rt roeffe logo

Cand sticla este folosita ca si perete cortina, un mare avantaj il reprezinta faptul ca lumina naturala poate patrunde mai adanc în interiorul cladirii. Peretele cortina asigura de asemenea un transfer uniform al sarcinii eoliene orizontale exterioare catre elementele structurale ale cladirii prin elementele de conectica.

Toti peretii cortina Roeffe sunt conceputi pentru a rezista la infiltratiile de aer si apa, la balansul indus de vant si fortele seismice care pot actiona asupra cladirii, procum si la fortele generate de propria greutate.

Sistemele de perete cortina Roeffe sunt proiectate cu elemente discrete de conectica din otel inoxidabil tip 304 sau 316 care maximizeaza suprafata vitrata si ofera acel aspect de luciu continuu, oferind in acelasi timp optiuni functionale si de decor cum ar fi elemente de piatra, panouri metalice din bond, jaluzele, ferestrele operabile sau gurile de aerisire.

Peretii cortina difera de fatadele de magazin uzuale in sensul ca acestea sunt concepute pentru a cuprinde mai multe etaje si iau în considerare exigente de proiectare, cum ar fi: dilatarea si contractia termica, balansul si deplasarea cladirii, devierea fluxurilor de apa, eficienta termica pentru încalzirea si racirea economica a spatiului, precum si iluminatul în cladire.

 

SOLUTII CONSTRUCTIVE DISPONIBILE:
Sistemul spider multipunct
 
Sistemul spider cu parghii
 
Sistemul conic
 
 
         
Sistemul pe stalpi din sticla
 
Sistemul spider pe stalpi metalici
 
Sistem spider pentru dubla fatada