rt roeffe logo

Tamplaria din aluminiu este cel mai utilizat sistem datorita modularitatii acestuia si a standardizarii accentuate a sistemului. Este semnificativ mai usor de asamblat in comparatie cu un sistem pe structura de otel avand preconfigurate foarte multe variante de asamblare, usurand in acest fel si munca de proiectare.

 

CONSIDERATII GENERALE

Sistemele sunt compuse in esenta dintr-un peretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Geamurile pot avea grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

Constructia sistemului este articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

Roeffe aduce valoare acestor solutii altfel populare in industrie prin excelenta imbinare arhitecturala si calitatea serviciilor de asamblare si punere in opera impreuna cu integrarea cu solutiile proprii de acces si suprafete vitrate.