rt roeffe logo

Acces in hoteluri si cladiri business, portofel electronic, pontaj, control rond patrula de paza

 

Nevoia de a controla centralizat accesul intervine tot mai mult in cladirile moderne odata cu particularizarea nivelului de servicii la nivel de individ. Cladirea devine astfel un spatiu multifunctional, interactiv pe nivele de acces personalizate la nivel de individ sau utilitate.

Mai mult, prin integrarea aplicatiilor software conexe disponibile in portofoliul nostru, puteti gestiona fluxuri informationale si de acces complexe cum sunt:

Acces hotelier si Portofel electronic
gestionarea la nivel de individ a nivelului de servicii hoteliere - un client al hotelului poate avea predefinit pe acelasi card accesul si chiar contorizarea serviciilor la diferitele facilitati ale hotelului (camera, pool&spa, parcare subterana etc); cardul devine astfel portofelul electronic al oaspetelui.
acces hotelier
Acces cladiri business
alocarea personalizata de servicii in cladirile de business - acces pe zone (productie, operatiuni, management, meeting room etc) si contorizare servicii incluse (cafenea, superior restroom etc) sau spatii comune (meeting room, lounge, zone fumatori).

acces cladiri business

Parcari private si parcari cu plata
parcari private in complexe rezidentiale sau cladiri de business cu gestionare acces pe baza cardului unic fiecarui rezident/angajat, respectiv card vizitator pentru oaspeti, cat si parcarile cu plata, fie ca este vorba de zona deschisa, sau cladire de parcare; controlul accesului, sistemul de plata si gestiunea bazei de date sunt realizate in cadrul aceleiasi platforme software.

acces parcari private

Controlul rondului patrulei de paza
controlul rondului patrulei de paza angajate, a traseelor de livrare marfuri, a rondului personalului de asistenta medicala in spitale (etc) printr-un sistem de tag-uri amplasate pe traseu si verificarea timpilor de acceare fizica a acestora cu un sistem de scanare atasat de persoana care are obligatia executarii fizice a rondului.

control rond patrula paza

Pontaje lunare
Pontajele lunare - sistem integrat proiectat pentru facilitati de productie sau de servicii cu program de lucru in ture, cu gestionarea inclusiv a pauzelor si a intrarilor si iesirilor succesive din facilitate in cadrul aceleiasi ture.

Pontaje

 

Avem de asemenea in vedere si optimizam continuu integrarea solutiilor noastre de acces si compatibilitatea cu diferite sisteme; putem astfel furniza atat solutii integrale cat si solutii punctuale pe care sa le sincronizam cu aplicatiile deja instalate la fata locului.

Nu in ultimul rand, toate solutiile software sunt dezvoltate de programatori romani pe care ii sustinem cu mandrie. Roeffe isi propune astfel sa integreze inputul local in solutii aplicabile universal, indiferent de piata pe care se gaseste.