rt roeffe logo

Pentru un simplu privitor, valoarea estetica a unei cladiri este definita prin proiectul si conceptul de fatada. Totusi, acest aspect unic al cladirii nu este doar o expresie arhitecturala, dar, de asemenea trebuie sa indeplineasca cerinte tehnice importante, care imbunantatesc mediul de lucru si de viata din cladire. Aceste cerinte se concentreaza pe elemente de confort cum ar fi optimizarea utilizarii luminii diurne, a ventilatiei si economia de energie, dar si pe o securitate sporita si stabilitate structurala.

Noi - Roeffe - intelegem ca produsele noastre au fost intotdeauna apreciate de catre beneficiari prin prisma integralitatii si a utilitatii solutiei globale livrate - produse insotite de servicii. Asadar, integram cu sistemele noastre de sticla producatori consacrati pentru restul furniturilor necesare completarii solutiilor noastre de fatade de cladiri: placari cu bond, pereti cortina de sticla pe structura de otel sau de aluminiu, usi rotative de acces, sisteme integrate de control si directare acces.

Dam prioritate si in acest domeniu solutiilor practice, cu costuri rationale si nu in cele din urma, pentru produsele care ne completeaza gama pentru comenzile din Romania, ne orientam catre colaborarea cu producatori autohtoni care reusesc sa se incadreze constant in standardele noastre.

 

Placari cu bond

Solutii de placari cu bond adaptate fiecarui proiect de cladire

 
Pereti cortina din sticla si otel

Luciul sticlei define infinit prin imbinarea perfecta intre sticla si otel

 
Pereti cortina din sticla si aluminiu

Solutii scalabile de suprafete vitrate sustinute de tamplaria de aluminiu

Placari bond   Pereti cortina   Pereti cortina cu tamplarie aluminiu