rt roeffe logo

Sticla este un material tot mai des folosit in sistemele de inchideri si delimitari datorita durabilitatii si a posibilitatilor multiple de integrare estetica si functionale. 

Fie ca vorbim de cladiri high-tech, fie ca este cazul renovarii unor cladiri istorice, suprafetele vitrate capata o pondere tot mai mare. Fiind usor de intretinut si pastrandu-si nealterata estetica si finisajul, suprafetele de sticla sunt tot mai mult preferate de proiectanti si beneficiari atat pentru aplicatii rezidentiale cat mai ales pentru aplicatii comerciale.

Roeffe integreaza in divizia sa specializata cele mai uzitate aplicatii: usi de sticla securizata, fatade de magazine, balustrade de sticla, pardoseli de sticla, pereti de sticla si compartimentari, cabine de dus si multe altele. 

Concomitent, serviciile Roeffe sunt integrate pe segmentul usilor de sticla si a aplicatiilor de sticla cu specificul produsului. Beneficiati astfel de consultanta prin email sau telefon, masuratori profesionale, proiectare, executie si montaj pe intreg teritoriul tarii.

USI DE STICLA
FATADE MAGAZINE
COMPARTIMENTARI SI PERETI STICLA
1 usi de sticla 2 fatade magazin 3 compartimentari sticla
INCHIDERI BALCOANE SI TERASE
CABINE DE DUS
PARDOSELI SI BALUSTRADE DE STICLA
4 inchideri balcoane si terase 5 cabine de dus 6 pardoseli si balustrade sticla
COPERTINE SI ACOPERISURI DE STICLA
OGLINZI
PLACARI MURALE SI BLATURI DE STICLA COLORATA
7 copertine si acoperisuri sticla


9 blaturi sticla